Левски уведоми Арис относно Върбанов


Левски уведоми Арис относно Върбанов
Николай Върбанов (Gong.bg)
05-07-2008 18:48 | Levskibasket.com

Ръководството на Баскетболен клуб Левски разпространи на официалния си сайт, че е изпратено писмо на гръцкия Арис по повод появилата се информация, че Николай Върбанов е пред подписване с техния клуб. В него се казва, че играчът има валиден контракт в момента с Левски и действията на неговия мениджър са смущаващи.
 
В писмото си до гръцкия клуб БК Левски казва, че за тях е чест, че клуб като Арис се интересуват от Николай Върбанов и нямат нищо против да водят преговори относно неговото преминаване. Абсолютно против всякаква логика е поведението на мениджърът му, който желае играча, който представлява да подпише договор с друг клуб още докато Върбанов има действащ и валиден контракт с БК Левски.
 
БК Левски няма намерение да спира развитието на баскетболиста и ще се съобрази с неговите желания, но е недопустимо това да се случва под натиск на неговия мениджър и зад гърба на клуба, към който той все още принадлежи.
 
БК Левски изразява още в писмото си уважението към Арис Солун и информира гръцкия клуб, че този случай по никакъв начин няма да навреди на отношенията между двете организации.
 
Ръководството на клуба се надява Николай Върбанов, както и всички останали състезатели на Левски да бъдат решаващи фигури в националния отбор и помогнат на България да се класира отново на европейско първенство.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи