Тодор Стойков: Доста тежка група, но всеки има своите шансове


Тодор Стойков: Доста тежка група, но всеки има своите шансове
Тодор Стойков отново ще изведе Лукойл
08-07-2008 18:52 | Gong.bg

Капитанът на Тодор Стойков, който е и най-успешния играч в историята на УЛЕБ Къп коментира пред Гонг изтеглените противници в новата Еврокъп:
„Доста тежка група, както винаги. Явно късметът не е с нас. След като не е започнал още самият турнир, значи всеки един от отборите има своите шансове. Отборите наистина са доста сериозни и за съжаление новият формат не ни подсигурява, както досега 5 сигурни домакински мача, а минимумът е 3. Така са преценили нещата, така са ги направили. Надявам се нашият тим да успее да изиграе поне толкова домакински двубоя, колкото предишните години”, каза Стойков и добави: „Рано е да говорим за Динамо Москва, нека първо видим състоянието на нашия тим – кой ще е треньор и с какви играчи ще разполага отбора. Тогава вече може да даваме по-конкретна оценка, но със сигурност амбициите на нашето ръководство са големи, както досега и отборът ще бъде добре сглобен, за да успее.”
 
Баскетболист Номер 1 на България в последните години и водач в класациите по няколко показателя във вече бившата купа УЛЕБ в момента е на лагер със съотборниците си в представителния ни мъжки отбор. Тодор Стойков си пожела на 20-ти септември, когато приключват евроквалификациите тимът ни да ликува.
 
„Още нямам чак такива впечатления от Пини Гершон, защото съм на лагера около 24 часа. Достатъчно време ще има за впечатления и предполагам, че ще са положителни. Започваме с амбицията да успеем. Дано да завършим със същото добро настроение, както започваме, а това означава да се класираме”, сподели Стойков.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи