Евроинс-Черно море търси център


Евроинс-Черно море търси център
Във Варна търсят висок (сн. Gong.bg)
09-07-2008 14:18 | в-к Черно море

Варненският баскетболен клуб Евроинс-Черно море очаква чак през август на проби да пристигнат няколко американци и сърби. Това разкри вицепрезидентът на клуба Симеон Варчев за в-к „Черно море”.
 
"Търсим играч на позицията “център” - чиста петица. Надявам се да пристигнат добри баскетболисти, които да имат с какво да ни впечатлят", заяви треньор №1 на Варна на ХХ век.

Той уточни, че няма смисъл да “пришпорват” мениджърските агенции веднага да пращат играчи. “Първоначално имаше вариант да дойдат, след като подписахме с Кори Макинтош и Желко Божович, но в следващите няколко седмици просто няма с кого да уредим контроли. Затова и оставяме нещата за август, когато идват отбори на подготовка във Варна”, добави още Симеон Варчев.

Спартак Плевен вече си осигури услугите на двама баскетболисти на Евроинс-Черно море - Владимир Маринов-Елвиса и младият талант Веселин Георгиев. През новият сезон “морето” се лиши от услугите на Богдан Боев,  Аугустинас Витас, Брайс Шелдън и Тод Галоуей.
 
Селекцията, която прави треньорът на тима Даниел Димитров, е насочена към достойно представяне в Балканската лига и вътрешното първенство. Финансовите благодетели от “Евроинс” искат от всеки един от турнирите да се вземе по един трофей.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи