Гершон с подарък - българското знаме от Михов


Гершон с подарък - българското знаме от Михов
Сн.: gong.bg
22-07-2008 15:53 | gong.bg

Националният селекционер по баскетбол Пини Гершон получи символичен подарък от президента на родната федерация Михаил Михов. 56-годишният израелец, чийто дядо е роден в България се сдоби с българския флаг, също както и всички членове от треньорския му щаб и играчите. Михов изгледа днешното занимание на баскетболистите ни в зала „Универсиада”, а след него заедно с капитана на представителния ни тим Тодор Стойков подписаха договорите на националите за предстаящите евроквалификации през август и септември.
„Гершон допринася изключително много именно за този дух, за които говорех преди”, заяви босът на родната баскет-централа.
„Сумата, която състезатели получават за подготовката е малко завишена от преди. Имаме минимална отборна премия за класиране, която е 50 хиляди лева, но засега конкретна сума всъщност не е определена”, каза още Михаил Михов
 
Капитанът на мъжкия ни състав по баскетбол Тодор Стойков пък коментира, че обстановката и атмосферата в тима са отлични. „Всеки се опитва да се докаже. Ще се опитаме да дадем най-доброто от себе си”, добави Стойков.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи