Филип Виденов: До две седмици ще бъда в много добра форма


Филип Виденов: До две седмици ще бъда в много добра форма
Филип готов за нови подвизи в националния тим
25-07-2008 12:01

Един от най-добрите български баскетболисти Филип Виденов се завърна в България, след като записа престижно участие в Лятната лига в Лас Вегас с екипа на Ню Орлиънс Хорнетс. Часове след като кацна в София той сам пожела да замине със съотборниците си от националния отбор за Варшава, където тази вечер от 19.15 ч. нашите излизат в първата от две контролни срещи с тима на Полша (втората е в неделя).
 
"Вчера късно следобед пристигнах. С почти никого не съм говорил, нямам никакви впечатления. Със сигурност организацията е малко по-различна от преди, повече респект има към треньорския състав и към всичко явно," заяви за gong.bg Виденов. "Италианския и сръбския отбор не ги знам за какво става въпрос, аз дори за нашия не знам. Но шансове винаги има, надявам се да ги оползотворим, имаме добър треньор."
 
"Бъдещето ми не е ясно, но ще играя все някъде," заяви Филип с усмивка. "Аз си тренирам цяло лято, сега в САЩ също бяха сериозни тренировките. Сигурен съм, че след една-две седмици ще бъда в много добра форма. Физически съм добре, мога да се включа още в тези два мача."

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи