Шай Щрикс: Срамота!


Шай Щрикс: Срамота!
Шай Щрикс
30-07-2008 15:04

Генералният мениджър на българският национален отбор Шай Щрикс направи официално изявление по повод на статията, публикувана вчера във вестник "7 дни спорт", отнасяща се за Пини Гершон в качеството му на старши треньор на националния ни тим.
 
"Тази сутрин научих какво е било написано в "7 дни спорт". Първо, досега не мислех, че в този вестник може да работи някой евтин журналист, на толкова ниско ниво. Така че, ако този човек, наричащ себе си журналист, има за цел да съсипе нещо хубаво, което се случва, аз съм много изненадан, че ръковоството на медията му позволява да публикува такива глупави и ненужни неща. Неща, които могат сериозно да компрометират един от най-добрите спортни проекти в България за последните 10 години.
 
Така че този човек не е на нашето ниво, определено не е на нивото на г-н Гершон, играчите и останалите в щаба на отбора. Ще направя всичко по силите си тази личност да няма, сега и в бъдеще, нищо общо с националния отбор. Ако той имаше малко достойнство, щеше да седне и да поговори с мен или г-н Гершон, вместо да пише такива глупости в уважаван спортен всекидневник. Срамота! Според мен такива хора не могат да бъдат представителни за мнозинството от българските журналисти.
 
Аз и всички ние знаем какви усилия полагаме да променим нещата и колко здраво работят играчите, затова не може просто да се хвърлят такива дума с лека ръка. Всъщност може, но при условие че работиш за някой жълт вестник - тогава да. Но "7 дни спорт" е уважавано издание. Още веднъж трябва да кажа - много съм изненадан, че някой в този вестник му е позволил да публикува тези неща."

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи