Асистент на Гершон празнува днес рожден ден


Асистент на Гершон празнува днес рожден ден
Аврам Ковалски (Gong.bg)
04-08-2008 14:35

Повод за почерпка имат днес в лагера на българския национален отбор по баскетбол, тъй като кондиционният специалист Аврам Ковалски празнува 49-я си рожден ден.
 
Израелецът, който от години работи рамо до рамо със старши треньора на мъжкия ни тим Пини Гершон, посреща празника в компанията на колегите си от българския щаб и родните баскетболисти, които водят подготовка за предстоящите евроквалификации. Колоритният наставник, участвал на девет Файнъл Фор-а на Европа, тази година прие предизвикателството да помогне на държавната ни селекция заедно с Гершон да стигне до Европейското в Полша през 2009-та. 
 
BulgarianBasket.com също се присъединява към пожеланията на Гонг Ави Ковалски да изпълни целите си с националния ни отбор и да намери само добри приятели в България! 
 
Специалистът, който се оказа голям фен на волейболист Номер 1 на Европа Матей Казийски пък получи импровизиран подарък от Гонг още преди рождения си ден.
 
Асистентът на Пини зарадва близък приятел в родината си Израел с оригинален екип на Казийски със специалното съдействие на баща му.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи