Рилски спортист продължава подготовката си, стига до Мусала


Рилски спортист продължава подготовката си, стига до Мусала
Играчите на Рилецо превзеха Мусала
06-08-2008 19:58

Изминаха две седмици откакто мъжкия отбор на Рилски спортист започна подготовка за новия сезон. До този момент новото треньорско ръководство в лицето на Александър Тодоров набляга предимно на физическата подготовка на състезателите. Основна роля в заниманията на отбора е върху плещите на кондиционния треньор Злате Яневски. Той е дошъл по предложение на старши треньорът Тодоров и ще бъде в Самоков само до средата на август. След това се прибира в Скопие, но пък ще остави програма, която играчите на Рилски спортист трябва да следват до края на годината. В единствения си почивен ден досега, ръководството на тима уплътни програмата и организира поход до връх Мусала.
 

От миналогодишния тим на Рилски спортист на линия са Бранко Миркович, Александър Груев, Асен Саралийски, Любомир Киров, Красимир Георгиев, Димитър Морунов, Дарин Иванов и Ивайло Вучков заедно с новите играчи Богдан Боев, Иван Николов, сръбското крило Драгослав Папич и американския център Травис Питърсън.

Остава само Станислав Ваклинов и Кирил Истилянов да се присъединят към отбора, веднага щом приключат ангажиментите си към националния отбор младежи до 20 години в Рига, Латвия. Всички оставят добри впечатления със старанието си и желанието да се докажат на новия треньор. За разлика от сега, когато повечето занимания са навън, във втората половина на август отборът ще акцентира върху подготовката си в зала. 
 

По средата на септември Рилски спортист заминава за Турция, където ще изиграе няколко контроли с тамошни отбори.

 

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОДГОТОВКАТА НА РИЛСКИ СПОРТИСТ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи