Майкъл Ърл подписа договор с Евроинс Черно море


Майкъл Ърл подписа договор с Евроинс Черно море
Майкъл Ърл
10-08-2008 14:39

Американецът Майкъл Ърл, който пристигна на проби във варненския Евроинс Черно море, остава в клуба. Центърът бе одобрен от ръководството на клуба и подписа договор за две плюс една години.
 
Ърл е висок 203 сантиметра и идва от университета на Калифорния Стейт - Сан Бернардино във втора колежанска лига на САЩ. Преди това той е бил част от далеч по-реномирания Юта Стейт. Според думите на старши теньора Даниел Димитров, Ърл притежава много добри физически данни и отлична стрелба от разстояние за ръста си.
 
Варненци заминаха по-рано днес за Боровец, където ще се подготвят в следващите десетина дни. Веднага след завръщането им ще изиграят контролни срещи във Варна с Бурса, а по-късно ще им върнат визитата в Турция.
 
Освен Ърл, към отбора вече се присъедини и другото американско попълнение на клуба – Кори Макинтош. Визата на сърбина Желко Бойович е готова и той се очаква също да се включи към подготовката на тима в един от следващите дни.
 
Евроинс Черно море е един от българските клубове, които ще защитават родния баскетбол в новосформираната Балканска лига. В същото време отборът е заявил участието си и в дебютния сезон на Националната Баскетболна лига за новия сезон 2008/09.

СПИСЪК НА ПО-ВАЖНИТЕ ТРАНСФЕРИ ЗА БЪЛГАРИЯ

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи