Контузия вади Теодора Петрова от националния


Контузия вади Теодора Петрова от националния
Теодора Петрова
11-08-2008 22:14 | Gong.bg

Сериозна травма тормози баскетболистката Теодора Петрова. „Теди е с тежка контузия. От доста време тя има двойна дискова херния, но снощи в хотелската стая блокира. Тя вече е на лечение в София и според лекарите ще й е необходима почивка в следващите 10-15 дни. Аз лично се надявам обаче да се възстанови по-бързо”, потвърди старши треньорът на женския ни тим Николай Боруков.
 
Селекционерът добави, че травмите на Зорница Костова, Екатерина Димитрова и Ивелина Вранчева са отшумели, а към националния отбор вече са се присъединили Мария Цанкова, Димана Макариева и Жаклин Златанова от състава ни до 20 години. 
 
Международният турнир „Иван Гълъбов” започва в петък в Самоков, където съперници на родните баскетболистки ще са Швеция и Холандия, като първата среща на България е в събота. На 20-ти и 21-ви август България играе две контроли със Словения.
 
Селекционерът Николай Боруков ще обяви в четвъртък кои 12 баскетболистки ще бъдат в състава за предстоящите евроквалификации. Първият двубой на националния е на 27-ми август с Белгия.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи