Евроинс Черно море излиза за две контроли срещу Ояк Рено от Бурса


Евроинс Черно море излиза за две контроли срещу Ояк Рено от Бурса
Симеон Ценов бе избран за капитан на тима
27-08-2008 00:03

Съставът на Евроинс Черно море ще изиграе в сряда и четвъртък вечер две контроли с турския първодивизионен тим на Ояк Рено от Бурса. След високопланиснката подготовка на Боровец, отборът се завърна във Варна и продължава таям със заниманията.
 
Налице за предстоящите срещи са всички с изключение на Николай Колев (леко контузен) и Пламен Алексиев (болен). Тримата чужденци – Желко Бойович, Кори Макинтош и Майкъл Ърл вече свикват с новите си съотборници и се чувстват все по-комфортно във варненския отбор. И тримата започват да доказват качествата си и потвърждават, че ще играят значима роля в отбора.
 
Симеон Ценов бе избран единодушно за капитан на тима, а ръководството на Евроинс Черно море прецени, че Емил Бонев ще продължи да изпълнява функциите на асистент треньор и през новия сезон.
 
Седем юноши на клуба водят подготовка с първия състав и са на разположение на старши треньора Даниел Димитров. Това са Васил Кьосев, Тихомир Желев, Симеон Илиев, Симеон Михайлов, Александър Янев, Константин Колев и Милчо Борисов. В отбора разбира се е и Атанас Пенев.
 
Срещите с Ояк Бурса ще бъдат с начален час 18.00 в зала „Христо Борисов” във Варна. Турците завършиха на 12-о място миналата година в тяхното първенство, а в състава им личат трима отлични американски баскетболисти.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи