Ояк Рено взе реванш във втората контрола срещу Евроинс Черно море


Ояк Рено взе реванш във втората контрола срещу Евроинс Черно море
Александър Янев
30-08-2008 10:13

Отборът на Евроинс Черно море не успя във втората си контрола да се справи със здравата защита на турския Ояк Рено и падна със 64-76. Варненци спечелиха първата и последната части, но отстъпиха значително в другите две. Най-добре за Евроинс Черно море игра Александър Янев, вкарал 20 точки и хванал 9 борби. Той бе и единствения в отбора с двуцифрен точков актив. Далеч под възможностите си играха двамата нови американци в отбора – Майкъл Ърл и Кори Макинтош.
 
„Много полезни проверки, срещу един много добър отбор. Доволен съм много от защитата, но в нападение не се представихме на ниво. Турците бяха взели мерки след първата среща и имахме проблеми с организацията на играта в атака. Те бяха два пъти по-агресивни в сравнение с предната контрола. Не съм доволен от американците в тима, в този мач не бяха на ниво”, каза старши треньорът на отбора Даниел Димитров за BulgarianBasket.com. „Сега правим опити да организираме две контроли с румънски тим, а в края на септември ще гостуваме в Бурса за силен международен турнир в рамките на три дни.”

Евроинс Черно море – Ояк Рено 64-76 (15-12, 8-23, 13-21, 28-20)
 
Евроинс Черно море: Бойович 3 (10 борби), Балев 7, Макинтош 7 (3 асистенции), Ърл 9 (5 борби), Желев 4, Янев 20 (9 борби), Ценов 8 (8 борби), Пенев 6

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи