Таня Чиров титуляр срещу Гърция


Таня Чиров титуляр срещу Гърция
Чиров ще попадне в стартовата петица
30-08-2008 12:21 | Меридиан Мач

Новата звезда на женския национален отбор - Таня Чиров ще излезе като титуляр в днешното гостуване на Гърция. Натурализираната сръбкиня донесе победата на нашите в първата среща с Белгия в сряда, когато реализира 23 точки и овладя 7 борби. Тогава Чиров влезе като резерва, но страхотната й игра ще я изпрати в стартовата петица днес в Атина. Така на пейката най-вероятно ще седне Екатерина Димитрова, която не остави много добри впечатления в Самоков.
 
Селекционерът Николай Боруков не се очаква да направи други промени за важното гостуване на „елините“. Двата отбора стартираха с победи кампанията за европейското първенство в Латвия догодина, а успех днес ще отвори вратите широко на единия тим към промоция. Допълнителен плюс за нашите момичета е и фактът, че в двата изиграни досега мача, ние нямаме загуба срещу Гърция.
 
„Естествено, ще търсим победа. Ще се опитаме да вземем ценен успех, който ще ни направи фаворит за първото място. Загубата няма да е фатална, но никой не мисли за нея“, съобщи преди мача Боруков.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи