Сърбите вече се тресат, пускат безплатен вход срещу България


Сърбите вече се тресат, пускат безплатен вход срещу България
Београдска Арена (FIBAeurope.com)
31-08-2008 10:36

В сряда в Белград България гостува на Сърбия в мач номер 4 от квалификациите за Евробаскет 2009. Сърбите, които допуснаха изненадваща загуба като гост на Финландия вече мислят за домакинството си срещу лидера в групата – отборът на България. Нашият национален отбор няма загуба до този момент, докато големия фаворит Сърбия е на второ място с едно поражение. Италия пък е най-зле в групата с три загуби от 4 мача.
 
Организаторите пускат специални пропуски с които ще може да се влиза в една от най-големите зали в Европа – „Београдска Арена”. Те ще се раздават с цел да се избегнат проблемите както на предния домакински мач с Унгария, когато се появиха доста зрители и почти изпълниха залата. Залата по официални данни е за 20 000 зрители, а на мача с Унгария присъстваха 18 000. Сега сърбите отново пускат безплатен вход и се надяват отново на подкрепата на публиката. Всеки, който пожелае ще може да вземе максимум по 4 безплатни пропуска за срещата.  
 
По начало Сърбия трябваше да изиграе срещите от квалификациите си в зала „Пионир” в Белград, но проблеми с климатичната инсталация са принудили старши треньорът на тима Душан Ивкович да поиска от сръбската федерация да премести тренировки и официални срещи в голямата „Београдска Арена”.
 

Мачът в сряда е от 21.30 българско време, а два часа и половина по-рано Унгария приема Финландия в Шалготарян.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи