България замина за Белград


България замина за Белград
България отпътува за сръбската столица
01-09-2008 18:38

След тренировката тази сутрин националният мъжки тим на България замина за Белград, където в сряда вечер ще изиграе четвъртия си мач от квалификациите за Евробаскет 2009 в Полша.
 
Българите тръгнаха с автобус за Белград, където са настанени в 4-звездния хотел "М" от веригата Best Western и ще се готвят до мача в сръбската столица. Един срещу друг ще се изправят и две от най-големите европейски имена като треньори, а именно Пини Гершон и Душан Ивкович. Досега в квалификациите България е начело без загубен мач, но сърбите се надяват да си върнат първото място.
 
Двубоят в една от най-хубавите европейски зали „Београдска арена” е от 21.30 часа на 3-и септември и ще бъде излъчен по сателитния канал ТВ България.
 
След срещата със Сърбия българите тръгват отново с автобус директно за Унгария, където в събота от 19.00 часа българско време ще играят с домакините в Шалготарян, малко градче е разположено на около стотина километра от столицата Будапеща.
 
След приключването на двете гостувания идната седмица в Сърбия и Унгария, баскетболистите ни се прибират у нас с полет от Будапеща, а на 10-и септември посрещат Финландия в зала „Универсиада”.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи