Тити Папазов: Всички са доста мотивирани, разбират колко е важна срещата


Тити Папазов: Всички са доста мотивирани, разбират колко е важна срещата
Тити Папазов
05-09-2008 16:54

Националният тим по баскетбол вече се намира в Шалготарян, където утре вечер от 19.00 часа българско време ще играе срещу Унгария поредната си среща от квалификациите за европейското първенство в Полша догодина. След като изигра срещата си в Белград срещу Сърбия, отборът пътува с автобус до Будапеща и днес отново до самото градче на стотина километра от столицата. Унгарците играха с Финландия в сряда вечер на същото мясо и допуснаха трета загуба от изиграните четири мача. Открихме Тити Папазов в хотела в Шалготарян, който каза за BulgarianBasket.com:
 
„Настанени сме в хубав и чисто нов хотел, но за съжаление в него все още няма нормални условия – без телевизори и телефони в стаите. От Будапеща до Шалготарян пътувахме с автобус, който е от Олимпиадата в Москва, такъв от градския транспорт с перфоратор. Това не е сериозно. Хотелът ни се намира на 30 километра от залата. Още не сме тренирали в нея, където е мача утре вечер. Довечера ще го направим за първи път като може и заниманието да продължи по-дълго за да отменим сутрешната тренировка утре. Все пак трябва за всяка тренировка момчетата да пътуват по 60 километра, което идва в повече след дългите пътувания от Белград през Будапеща до Шалготарян.
Всички са доста мотивирани, разбират колко е важен мача и се надяваме на победа. Тя ще е много важна стъпка по пътя към голямата цел - класирането на Евробаскет”, каза Тити.
 

Срещата ще бъде предавана по унгарския спортен канал Sport 1, който може да се гледа от притежателите на сателитни комплекти на спътника Astra на 19.2 градуса на изток. Освен нашия мач, по-късно от 21.30 в Белград играят Сърбия и Италия.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи