Рилски спортист организира силен международен турнир


Рилски спортист организира силен международен турнир
Рилски спортист - домакин на силен турнир
08-09-2008 18:22

Мъжкият баскетболен тим на Рилски спортист ще бъде домакин на силен международен турнир в град Самоков идната седмица. В града ще гостуват отборите на Евроинс Черно море, Спартак Плевен и македонския шампион Фени Индустри. Мачовете ще започнат на 16-и септември, а турнира продължава до 18-и.
 
Трите български отбори са участници в Националната Баскетболна Лига, а пък всички без Спартак Плевен ще играят и в новосформираната Балканска Лига (BIBL). От своя страна пък плеченчани ще бъдат единствения отбор, участник в турнира на ФИБА Европа.
Българските клубни отбори вече напредват с подготовката си за новия сезон. Рилски спортист замина на мини турне в Турция, където до четвъртък ще изиграят 4 контролни срещи.
 
Евроинс Черно море пък гостува днес и утре на Ямбол за две приятелски срещи. Спартак Плевен ще премери сили тази вечер с Балкан в Ботевград.
 
Зрителите в Самоков ще имат възможност да наблюдават новите селекции на четирите състави, както и да видят за първи път любимците си от Рилски спортист в изцяло обновен състав с доста нови имена.

ПЪЛНА ПРОГРАМА НА ТУРНИРА В САМОКОВ

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи