Националите празнуват успеха в бар „Синатра”


Националите празнуват успеха в бар „Синатра”
Ави Ковалски най-добър на дансинга (Gong.bg)
11-09-2008 11:03

Българският национален отбор по баскетбол отпразнува подобаващо победата си над Финландия снощи. Пини Гершон и момчетата му за втори път се наложиха над скандинавците и се приближават все повече до желаното участие на Евробаскет 2009 в Полша.
 
След мача в зала „Универсиада” всички състезатели, треньори и ръководството на отбора бяха поканени от президента на Българската Федерация по Баскетбол Михаил Михов в бар „Синатра”. Заведението, което е собственост именно на Михов е едно от най-известните от този тип и приема хай-лайфа на столицата.
 
Отборът, воден лично от капитана Тодор Стойков, който е и много добър личен приятел на Михов пристигна в бара малко по-късно след страхотната победа над финландците.
 
Тити Папазов официално бе обявен за славей на националния тим, след като изпя почти всички песни от участието си във „Великолепната шесторка”.
 
Най-активен на дансинга обаче бе кондиционният треньор Ави Ковалски, който показа завидни танцови стъпки и доказа, че форма може да се поддържа не само с тежки занимания в залата.
 
Разбира се, най-щастлив от всички бе президентът на федерацията Михаил Михов, който пое поста преди няколко месеца, но вече може да се радва на успехите на централата.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи