Константин Папазов почти сигурно поема Левски


Константин Папазов почти сигурно поема Левски
Константин Папазов
12-09-2008 18:52

Константин Папазов по всяка вероятност ще бъде старши треньор на Левски през новия сезон. Това призна самият той по време на пресконференцията по награждаването на националния тим на България за отбор номер 1 на месец август. В баскетболните среди се знаеше, че Тити е един от вариантите да бъде треньор на Левски през следващия сезон, но все още това не е официално оповестено.
 
"Само два дни след края на квалификациите ще започна работа. Не е тайна, че имам разговори с Левски. Все още не съм подписал договор, но съм дал дума. Имам морален ангажимент към собственика на Левски. Когато си тръгвах от Левски, преди да започна работа в Лукойл Академик аз му запалих искрата и сега съм му морално задължен", каза Папазов.
 

Относно работата си с Пини Гершон в националния отбор Папазов заяви, че е "божия награда". "Имам уникален късмет да работя с Гершон. Приемам го като божия награда за любовта ми към баскетбола. Аз съм може би единственият човек в света, които е много близък на двамата най-велики треньори - Пини Гершон и Желко Обрадович", добави Тити.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи