Успешна операция за Виденов, слагат му титанова частица в ръката


Успешна операция за Виденов, слагат му титанова частица в ръката
Виденов след операцията (сн. CB Granada)
16-09-2008 19:56

Българският национал Филип Виденов бе успешно опериран вчера в Испания, информира сайта на новия му клуб Гранада. Виденов, който счупи костица по време на срещата с Финландия миналата сряда бе извикан от докторите на испанския клуб да пристигне на място, за да му бъде направена интервенцията.
 
Българският национал дойде в Испания в неделя, а вчера сутринта беше в в клиниката в Салуд. Точно в 14.30 часа местно време той напусна операционната зала, а докторите направиха всичко необходимо българина да бъде до новите си съиграчи в представянето им снощи късно срещу Лиетувос Ритас. Пред 4500 зрители Гранада спечели със 76-72 и остави добри впечатления въпреки отсъствието на терена на българския гард.
 
Докторът на Гранада Фелипе Сегура обясни, че всичко е минало нормално и добави: "Сложихме на Филип титанова частица, която ще придържа счупената костица да заздравее по-бързо. Сега остава да чакаме нормалното време за рехабилитация за която ще се грижи изцяло Давид Урбано от клуба. Според мен той ще бъде готов след около 5 седмици за игра."
 
Виденов лети днес за Милано, където ще се присъедини към съотборниците си в българския национален отбор и ще бъде морална подкрепа в изключително важното гостуване на Италия в сряда вечер.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи