Срещата с Италия по сателитния Rai Sport Piu


Срещата с Италия по сателитния Rai Sport Piu
България срещу Италия на Rai Sport Piu (Gong.bg)
17-09-2008 10:47

Решителната квалификация на мъжкият национален отбор на България тази вечер в Италия ще бъде излъчена по сателитния канал Rai Sport Piu. За притежателите на сателитни комплекти програмата се приема свободно на спътника Hotbird и не е кодирана.
 
Двубоят тази вечер в зала ПалаРуфини в Торино е от 21.00 часа българско време, а в другия мач от групата половин час по-късно играят Сърбия и Финландия. Както и всички мачове досега на сърбите, тяхната среща ще бъде на втора програма на държавната им телевизия – RTS 2. Победа на сърбите ще узакони класирането им на европейското първенство, докато за второто място ще се борят Италия и България.
 
В сряда вечер ще научим имената на първите отбори, които ще се класират за Евробаскет от тези квалификации. В него ще участват 16 отбора, а без квалификации вече са се класирали седем страни (Русия, Испания, Литва, Гърция, Германия, Хърватия, Словения) плюс един домакин (Полша). Съществува вариант сред тези имена още в сряда вечер да попадне и България, но за тази цел освен наша победа е нужно Великобритания и Израел да спечелят своите срещи.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи