Еврофутбол пак дава 10 000 лева за кош от центъра


Еврофутбол пак дава 10 000 лева за кош от центъра
Някои вече спечелиха голямата награда
17-09-2008 16:20

Българският букмейкър Еврофутбол дава награда от 10 000 лева за кош от центъра в игра за публиката на баскетболния мач между България и Сърбия в събота (20.09.2008 г.).
 
За солидната премия ще могат да се борят петима от зрителите в зала "Универсиада", които са дали вярна прогноза за победителя от първото полувреме на срещата при предварително зададено предимство (хендикап) за единия отбор. За целта всеки зрител на влизане в залата ще получи талон, който трябва да предаде с попълнена прогноза за резултата в края на втората четвърт от мача. Сред далите верни предвиждания ще бъдат изтеглени с жребий петима, които ще имат право на по два опита да вкарат кош от линията на наказателния удар. Еврофутбол ще даде по 500 лева на всеки от участниците, който направи успешен опит, както и възможността да се бори за голямата награда – 10 000 лева за кош от центъра.

За високия градус на емоциите по време на битката между България и Сърбия ще се грижи Спенс, който ще е във все по-популярната си роля на водещ. Той ще бъде обграден от красиви асистентки – мажоретките от Fiore Dance. Момичетата ще зарадват с подаръци феновете на баскетболният ни отбор. Еврофутбол е подготвил тъпани, тромби и пляскащи ръчички за публиката, с които да засилим подкрепата на родния тим.

Последният мач на българския отбор от квалификационния кръг за Европейското първенство по баскетбол догодина ще се играе в зала "Универсиада" на 20.09.2008 г. от 20.45 ч.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи