Мачът срещу Сърбия ще бъде от 21.00 часа


Мачът срещу Сърбия ще бъде от 21.00 часа
Торо среща Кръстич в събота (FIBAeurope.com)
18-09-2008 14:57

Последната квалификационна среща на България срещу отбора на Сърбия е с променен час. Тя ще започне в събота точно в 21.00 българско време в зала „Универсиада” поради факта, че двата други мача в група D, от които зависи класирането за Евробаскет 2009 също стартират в този час. Това са двубоите в Тел Авив (Израел-Чехия) и в Цазин (Босна и Херцеговина-Великобритания).
 
За двубоя в София входът отново ще бъде свободен, но само срещу притежаване на талони. Те ще бъдат раздавани до изчерпване на капацитетът на зала „Универсиада" в София. След като тя изпълни капацитета,  вратите ще бъдат затворени. Това се прави по изискване на полицията заради мерки за сигурност. За тези, които не се доберат до залата Канал 1 на БНТ ще излъчва пряко двубоя.
 
Интересът към двубоя още отсега е огромен и със сигурност зала „Универсиада” няма да може да побере всички желаещи да видят на живо срещата. Нашите баскетболисти имат голям шанс да се класират на Евро 2009, но това ще стане факт след благоприятен изход от двубоите в събота вечер.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи