Ямбол пътува за две контроли с Балкан и ЦСКА


Ямбол пътува за две контроли с Балкан и ЦСКА
Ямбол ще играе с Балкан и ЦСКА
18-09-2008 14:24 | Yambolbasketball.com

На баскетболистите от Ямбол им предстоят два контролни двубоя, информира клубния сайт на отбора. Днес те пътуват за Ботевград, където от 18.00 часа в зала "Балкан" ще изиграят предсезонен мач с тима на Георги Младенов. Утре пък, 19 септември, момчетата на Иван Чолаков се отправят към София. В зала „Христо Ботев” от 11.00 часа те ще премерят сили с ЦСКА.

Тези мачове трябваше да се състоят с ден по-рано, но проблеми с финансите на ботевградският тим промениха намерението.

Ямбол замина за тези два предсезонни двубоя в пълен състав. През седмицата поради лека контузия на пръст от дясната ръка една тренировка пропусна Скот О'Галахър. Това обаче няма да му попречи да играе в предстоящите мачове. Другите играчи са напълно здрави.

В началото на седмицата се разбра, че отборът на Тигър-Ямбол, който ще участва с първенството на младежката лига е поканен на силен турнир във Варна. В него участие ще вземат домакините от Еврохолд Черно море, Овергаз и шампиона на България в тази възрастова група Рилски спортист.
 
Младите „тигри” ще бъдат без „звездата” си Павлин Иванов. Изключително талантливият ямболлия в петък ще пътува за Италия. Той ще мине пробен период в един от най-реномираните отбори на „ботуша” Бенетон Тревизо. Павлин ще участва в тренировките на мъжкия отбор и ако бъде одобрен, италианците ще го закупят.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи