Ристе Стефанов аут за месец


Ристе Стефанов аут за месец
Ристе Стефанов (Лукойл Академик)
26-09-2008 13:27 | Меридиан Мач

Неприятна новина застигна ръководството на ЛукОйл-Академик, информира вестник Меридиан Мач. След като не успя да започне подготовка със съотборниците си поради ангажименти с националния отбор, Ристе Стефанов ще трябва да пропусне още един месец от заниманията на „студентите“. Гардът на Македония, който има и български паспорт, ще се подложи днес на операция. Той страда от херния и ще бъде извън игра около месец.
 
Това е тежък удар по плановете на шампионите ни. Ристе бе гласен от треньорския щаб за втори плеймейкър, за да замества Антонио Бъркс. Сега обаче на тази позиция ще се разчита най-вече на младия Калин Христов. Другият човек на „единицата“ - Димитър Филипов, също се оплаква от контузия.
 
В същото време, трансферът на Къртни Симс, който бе почти сигурен, може и да не се състои. В щаба на ЛукОйл оглеждат още двама американци на същия пост и се колебаят, с кого точно да парафират. Един от вариантите е нигериецът с американски паспорт Кени Аделеке, който се е подвизавал в турския Банвит. През лятото е носил и екипа на Сан Антонио в лятната лига на НБА.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи