Левски и Рилски спортист ще играят две контроли


Левски и Рилски спортист ще играят две контроли
29-09-2008 18:34

Мъжките отбори на Левски и Рилски спортист ще изиграят две контроли тази седмица. Първата от тях ще бъде във вторник от 17.30 в зала „Триадица”, а втората съответно в Арена Самоков в четвъртък по същото време. Двата отбора са участници в Националната Баскетболна Лига, както и в новосформираната Балканска лига. Докато отборът от Самоков вече изигра повече от десетина приятелски срещи откакто стартираха подготовката за новия сезон, то мачът утре ще бъде първа контрола за Левски за 2008/09.
 
И двата тима са с нови треньори за новия шампионат, както и имат значителни промени в съставите си. Отборът от Самоков нае македонския спец Александър Тодоров, докато на кормилото на Левски се завърна Константин Папазов.
 
В сряда между двете контролни срещи отборите на Левски и Рилски спортист ще участват в турнира по тройки с който ще бъде направена промоция на Националната Баскетболна Лига в зала „Универсиада”. Все още двамата треньори не са определили кои състезатели ще излязат по екип в сряда вечер, когато и бившата звезда от НБА Спенсър Хейуд ще бъде официален гост на събитието.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи