Лукойл Нефтохимик стартира участието на силния турнир в Турция


Лукойл Нефтохимик стартира участието на силния турнир в Турция
Кръчър ще дебютира за Лукойл Нефтохимик
30-09-2008 14:23

Днес следобяд Лукойл Нефтохимик започва участието си на изключително силния международен турнир в Истанбул. За пореден път бургаският клуб е поканен да играе в предсезонния турнир "Фенериум", организиран от турския гранд Фенербахче. Днес от 17.45 съперник ще бъде именно отборът на домакините – Фенербахче. Домакините така са изготвили програмата на турнира, че след приключване на срещата всички фенове на турския клуб да успеят да хванат срещата на мъжкия футболен отбор срещу Динамо Киев. Тя е по-късно, от 21.45 местно време.
 
Двубоят на Лукойл Нефтохимик с Фенербахче ще бъде предаван по сателитния канал FB TV, който се хваща на Тюрксат на 42 градуса на изток, а програмата не е кодирана.

Бургазлийки заминаха на турнира в пълен състав, а дебют се очаква да направи новата американка в отбора – Даниел Кръчър. Тя пристигна в края на миналата седмица и се очаква да засили с присъствието си силата на отбора в подкошието.
 

Веднага след срещата на Лукойл Нефтохимик и Фенербахче, сили ще мерят руския Спартак Московски регион и УСК Прага. Нашите баскетболистки играят с рускините утре, а в четвъртък съперник ще бъде чешкия отбор. И останалите две срещи на момичетата на Петко Маринов ще бъдат с начален час 17.45 българско време.


ПЪЛНА ПРОГРАМА НА ТУРНИРА "ФЕНЕРИУМ" В ТУРЦИЯ


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи