Филип Виденов блъснат от моторист, разминава се само с уплаха


Филип Виденов блъснат от моторист, разминава се само с уплаха
Филп Виденов (CB Granada)
30-09-2008 22:44 | Gong.bg

Баскетболистът на испанския Гранада Филип Виденов е бил блъснат от мотор, съобщават испанските медии. Инцидентът е станал по време на представянето на тима за следващия сезон на площад "Пласа де Кармен" в Гранада. Виденов и съотборниците му са чакали пред местното кметство, за да бъдат приети от градоначалника на Гранада. Точно тогава двама мотоциклетисти се врязоха в тълпата, гонени от полицията заради кражба от магазин в близост до главния вход на кметството.
 
За нещастие на Филип мотоциклетистите се забиват точно в него и го събарят на земята. За радост обаче няма нищо сериозно и българският национал не е пострадал сериозно и се е разминал само с уплаха от случката.
 
След полицейската намеса двамата похитители са били арестувани, а освен българският баскетболист е ранен и един полицай, който е бил откаран в болница.
 
Виденов се чувства добре и коментира по телефона пред вестник „Марка”, че най-важното е, че няма сериозни последствия.
 
„Не, определено нямам късмет” , дори се шегува Фил и споделя още, че се е разминал само с одрасквания, въпреки че положението е можело да бъде доста по-тежко, заради опасността да нарани ръката си.
 
„Обърнах се и нямах време да реагирам. Моторът ме връхлетя”, разказа Виденов, но допълни с оптимизъм: „Вярвам, че всичко от тук нататък ще се подобрява. Това е нещо, което ще разказвам на внуците си.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи