Срещата Левски-Ямбол от първия кръг на НБЛ изместена за неделя


Срещата Левски-Ямбол от първия кръг на НБЛ изместена за неделя
Левски приема Ямбол на 12-и октомври
01-10-2008 13:46

Мъжкият тим на Левски измести с ден по-късно срещата от първия кръг на Националната Баскетболна Лига. Първоначално планираният мач за 11-и октомври с Тунджа Ямбол ще се играе в неделя, на 12-и октомври от 19.00 часа в зала „Христо Ботев” в София.
 
Срещата бе преместена за неделя поради това, че гостуването на Мега Хипо Лизинг на „сините” от първия кръг на Балканската лига ще бъде в четвъртък, 9-и октомври. Така НБЛ уважи искането на Левски мачът срещу Тунджа да бъде изместен за 12-и октомври.
 
Същия ден в Ботевград от 18.00 часа е срещата между Лукойл Академик и Балкан, а срещата бе заложена за неделя още в предварителната програма на лигата заради турнето на „студентите” в Кипър.
 
В събота, на 11-и октомври си остават останалите две срещи от първия кръг на новосформираната Национална Баскетболна Лига. Във Варна Евроинс Черно море приема ЦСКА, докато в Плевен с интерес се очаква гостуването на най-активния на трансферния пазар през лятото отбор на Рилски спортист. За Спартак пък това ще бъде последен тест преди участието им в турнира на ФИБА Европа.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи