Thnder Daddies бие Nike в нервен двубой


Thnder Daddies бие Nike в нервен двубой
02-10-2008 10:00

Снощи в спортната зала на 50-то ОУ „Васил Левски” в квартал Драгалевци се изигра само един мач от Аматьорската Баскетболна Асоциация (АБА). Това е така, тъй като в група С отборът на Може не се яви и Bricks спечели служебно с 20-0. Така „тухлите” завършват на първо място в груповата фаза от състезанието, без загубена среща до този момент.
В тази група С остава да се изиграе една среща, която ще определи кой отбор ще продължи нататък в шампионата на АБА. Бодра смяна и Мешетата се борят за третото място и класиране напред.
 

В другата среща от програмата за деня играха два много равностойни отбори, тези на Nike и Thunder Daddies в група А. Искрите в срещата бяха повече, отколкото качеството на самия мач, който завърши с победа на Thunder Daddies с 80-75. По този начин те продължават без загуба, докато Nike вече имат две и все още нямат победа. Интересно е да се отбележи, че сумарно от двата мача те имат точкова разлика минус 7. Остава им един шанс да продължат напред като за целта те трябва да победят аутсаидера в тази група – отбора на ВМ.


ГРУПА А

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ 
 
КЛАСИРАНЕ

ГРУПА В
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
 
КЛАСИРАНЕ
 

ГРУПА С 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
 

КЛАСИРАНЕ
 

ГРУПА D 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
 

КЛАСИРАНЕ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи