Последни проверки за Левски, в събота и неделя срещу Аполон от Кипър


Последни проверки за Левски, в събота и неделя срещу Аполон от Кипър
Левски излиза срещу Аполон Лимасол
03-10-2008 18:18

Кипърският тим със звучното име Пица Експрес Примател Аполон ще бъде спаринг партньор на Левски в две контролни срещи в събота и неделя от 18.00 часа в зала „Христо Ботев” в София.
  След като изиграха първите си две контроли за сезона срещу Рилски спортист, „сините” ще се изправят против един сериозен клуб с трима американци, един англичанин и чех в състава. Кипърци играха в турнира на ФИБА Еврокъп Чалъндж през изминалия сезон, като заеха първо място в груповата фаза и загубиха на полуфинал от руския Самара. В състава.
  Аржентинският наставник на отбора Гилермо Векио е бил старши треньор на националния тим на своята страна в периода от 1993 до 1997.  Освен това е водил също националите на Венецуела, Панама и Мексико. Той пое кипърския тим от началото на този сезон.
 
Аполон Лимасол е бившия отбор на Бойко Младенов. Той започна сезона миналата година в Кипър, но си тръгна по средата на годината.
  Старши треньорът на Левски Константин Папазов ще направи последни проверки преди старта на отбора в новосформираната Еврохолд Балканска лига. В четвъртък е първата среща от този турнир срещу белградския Мега Хипо Лизинг, отново в зала „Христо Ботев” в София.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи