Сливенските отбори ще играят в Ямбол до края на 2008


Сливенските отбори ще играят в Ямбол до края на 2008
Тони 7 ще домакинстват в Ямбол
06-10-2008 15:00

До края на тази 2008 година двата сливенски клуба – женския Тони 7 и мъжкия Сливен местят всичките си домакински срещи в Ямбол. В зала „Васил Левски” в града предстои основен ремонт, който ще принуди отборите от града да играят своите мачове извън Сливен. Като най-близка и удобна дестинация това е Ямбол и местната зала „Диана”.
 
Тони 7 ще участва в женската А група и до Нова година има 6 от всичките срещи у дома. Сливенските фенове на отбора се надяват ремонта в залата да завърши успешно до края на годината, за да може поне последните две домакинства да бъдат в зала „Васил Левски".
 
Мъжкият Сливен пък ще бъде част от втория по сила шампионат в България, този на А-1. Момчетата на Събин Маринов обаче са в далеч по-добра ситуация, отколкото тези на женския Тони 7 и колегата му Ивайло Христов. Те ще изиграят само 4 от предвидените 9 срещи извън Ямбол.
 
Докато женският отбор според думите на Христов ще играе твърдо своите срещи в Ямбол, то мъжкия тим прави опити да отложи или пренасрочи част от своите мачове за по-късен етап, когато залата в Сливен бъде готова.
 
Не само официалните мачове ще са проблем за двата представителни отбора на Сливен, но двата клуба ще бъдат доста затруднени с осигуряването на нормални условия за тренировъчен процес.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи