Първа победа за Nike, Политехника спечели група А


Първа победа за Nike, Политехника спечели група А
07-10-2008 01:30

Късно снощи се изиграха последните срещи в група А от Аматьорската Баскетболна Асоциация за този сезон. Политехника спечели дербито с Thunder Daddies и заслужено завърши без загубена среща груповата фаза от надпреварата. Мачът бе доста оспорван, на почивката двата отбора се оттеглиха при равен резултат – 41-41, но накрая Политехника покза по-добра игра и победи с 82-74. Thunder Daddies завършиха на второ място и сещо се класират за следващия етап от турнира.
 
В друг мач от тази група съставът на Nike постигна първа победа в тазгодишното издание на асоциацията. Те победиха убедително аутсайдера в групата ВМ с 92-34 и продължават напред. Отборът на BM отпадна от състезанието след като не успя да регистрира нито една победа в досега изиграните срещи.
 
Завършиха срещите в две от четирите групи в АБА за този сезон. Остават да се изиграят три мача в група В и два мача в група D на турнира след което ще станат ясни всичките 12 отбора, които продължават напред.
 
Следвашите две срещи по програма са в сряда, 8-и октомври, а съперници ще бъдат Thunder и Балкан, както и GPS Control и Blue Arrows.

ГРУПА А

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ 
 
КЛАСИРАНЕ

ГРУПА В
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
 
КЛАСИРАНЕ
 

ГРУПА С 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
 

КЛАСИРАНЕ
 

ГРУПА D 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
 

КЛАСИРАНЕ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи