Тони 7 загуби на старта в женската А група


Тони 7 загуби на старта в женската А група
Колева бе най-резултатна с 24 точки
12-10-2008 02:48

Сливенският Тони 7 загуби първата си официална среща от новото първенство на А група след като момичетата на старши треньора Ивайло Христов паднаха като гости на Берое 07 със 65-92.
 
Почти целият мач мина под диктовката на домакините, но на моменти състезателките от Сливен също разкриха възможностите си. За Тони 7 участие не взе Марина Илиева, която все още не е получила разрешението си от италианския клуб, за който последно е играла. В нейно отсъствие Ивайло Христов нямаше много алтернативи за покриване на „петицата”. Така закономерно Берое 07 овладя повече топки под двата коша като в това отношение добре се изяви Галина Георгиева с 12 овладени топки за домакините. Тя и Ралица Нанева завършиха с по 19 точки, а Галина Станчева добави 18.
 
Най-резултатна на терена обаче бе новопривлеченета в отбора от Сливен Гергана Колева. Тя се отчете с 24 точки (4 тройки) и оглави класацията за най-добър реализиатор след първия кръг. Цветелина Кременлиева добави 12, а Мария Байчева остана с 10 точки.
 
В сряда на Берое 07 предстои трудно  гостуване в Монтана, а отборът на Тони 7 почива. Следващата среща ан сливенските момичета ще бъде именно срещу отбора на Монтана, но в Ямбол на 18-и октомври.

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БЕРОЕ 07 – ТОНИ 7
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В А ГРУПА (ЖЕНИ)
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА В А ГРУПА (ЖЕНИ)
 

ТОП 10 НА 1-ви КРЪГ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи