Черно море излиза в Европа след 8 години


Черно море излиза в Европа след 8 години
Варненци ще играят пак в Европа
13-10-2008 17:01 | chernomore.bg

След 8-годишно отсъствие от европейската сцена, Евроинс Черно море стартира с участието си в Балканската баскетболна лига, съобщава chernomore.bg. Първото предизвикателство пред обновения варненски тим е сръбският Раднички 034 Груп в мача от Група А в сряда от 17,30 ч. в зала "Конгресна" в ДКС във Варна. Черно море излиза в този двубой единствено и само за победата.


„Раднички е типичен представител на сръбската школа. В първенството този тим вече изигра 3 мача, в които инкасира 2 загуби и записа една победа, както и 1 загуба в Балканска лига срещу Фени Индустри. Раднички има двама много остри плеймейкъри. Разполага с двама центрове с ръст - 208-209 см, както и с крайни нападатели около 2 метра. Това предполага хаотичен стил на игра. Не се притеснявам толкова от противника, колкото от играта на Евроинс Чeрно море”, коментира на пресконференция наставникът на варненския тим Даниел Димитров, който определи за фаворит в групата другия сръбски отбор – Суислайънс Таково.


Билетите за мача са на стойност 3 лева. Предвидени са много изненади за публиката. Предстоят пироефекти, шоу, томбола, игра с публиката и ще бъдат раздадени GSM апарати. По идея на президента на Евроинс Черно море ще бъдат раздадени и 200 VIP покани на бизнесмени, както и на лица от обществения елит на Варна. Съперникът на  Раднички 034 пристига утре във Варна и ще бъде настанен в хотел "Бриз".


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи