Играч на Черно море в болница след сбиване


Играч на Черно море в болница след сбиване
Ърл е под въпрос за мача с Раднички
15-10-2008 12:22 | Меридиан Мач

Новото попълнение на Евроинс Черно море Майкъл Ърл под въпрос за мача с Раднички след инцидент в дискотека, информира спортния всекидневник Меридиан Мач. Ърл е попаднал в неприятен инцидент. В ранните часове в неделя той е бил замесен в сбиване в една от дискотеките във Варна. Американецът и съотборниците му са се събрали, за да отпразнуват дебютната победа за сезона над ЦСКА. На излизане от заведението обаче крилото и сънародникът му Кори Макинтош са били нападнати от местен бабаит.
 
Вследствие на сбиването Ърл е пострадал по-сериозно и е бил закаран в болница за обстоен преглед. Според информациите спречкването е станало поради тривиална причина - жена.
 
Американецът е опитал да свали една от местните красавици, но е бил спрян от нейния приятел. Ревнивецът обаче не се е задоволил само с устна забележка и е изчакал Ърл пред дискотеката.
 
От ръководството на „моряците“ заявиха, че не знаят за пободен инцидент. Според тях крилото е пропуснал тренировките в понеделник поради заболяване. Вчера Майкъл Ърл присъства и на двете занимания, но ще бъде под въпрос за срещата с Раднички. Двубоят със сърбите в Балканската лига е първи за Черно море в европейските турнири от осем години.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи