Всички мачове от Евролигата наживо по Euroleague.TV


Всички мачове от Евролигата наживо по Euroleague.TV
Феновете ще могат да гледат онлайн Евролигата
17-10-2008 23:31

Ръководството на Евролигата обяви, че всички мачове от турнира ще могат да се наблюдават по Euroleague.TV. Това ще даде възможност на феновете от целия свят да се наслаждават на най-доброто от баскетбола в Европа.
 
В този свой втори сезон ТВ инициативата, която се осъществява в партньорство с Инфронт Спортс и Медия, поставя прецедент в Европейския баскетбол, правейки възможен за фенове достъпа на всички мачове от Евролигата. С други думи, тези които са успели да се регистрират, ще могат да гледат баскетбол от Евролигата буквално когато и където си поискат. Миналата година хиляди клиенти доказаха, че Euroleague.TV е привлекателен продукт за следене на мачовете, след като предаде общо над 200 мача през миналия сезон.
 
Всеки фен с интернет връзка ще може да избира измежду мачове на живо, избрани моменти, седмични предавания, всекидневни новини, екслузивни интервюта и още много. Euroleague.TV ще предложи също и различни опции за записване в сайта, както и шанса да закупиш права само за определени мачове.
 
Цените за този сезон варират от 89.90 евро за пакета за целия сезон, като има и специална оферта с 10 евро по-ниско, за тези които се запишат по-рано, 69.90 евро са пропуск за отбор и 5.90 евро за един мач.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи