Дарин Великов: Вярвам, че можем да спечелим в Турция


Дарин Великов: Вярвам, че можем да спечелим в Турция
Дарин Великов
21-10-2008 16:27

Спартак Плевен излиза за мач реванш с турския Анталия тази вечер като гост в Турция. Българският представител в турнира на ФИБА Ервочалъндж загуби първия мач в Плевен, но се надява да играе добре и гони всяка възможност да продължи напред. Старши треньорът на тима Дарин Великов вярва, че разликата може да бъде стопена и турския тим да бъде отстранен.
 
„Не се чувстваме като обречени срещу Анталия”, казва Великов. „Знаем, че ще бъде много трудно. Те са силен отбор и при това са домакини. Всеки, който не е играл в Турция не знае за каква подкрепа от страна на феновете става въпрос. Ще бъде кошмарно, но ние ще играем своята игра. Играем за своята чест и слава. Имаме своите шансове, въпреки че те сега са сведени до минимум. Ще ги използваме максимално.”
 
Спартак Плевен победи в последната си среща в първенството на страната Левски с 96-89 и сега отборът пътува до Анталия с повишено настроение.
 
„Доволен съм, че спечелихме този мач в българското първенство”, допълва Великов. ”Вярвам, че можем да спечелим в Турция.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи