Най-малките баскетболисти играха в Триадица


Най-малките баскетболисти играха в Триадица
Баскетболните отбори на детските градини
21-10-2008 19:31

На 21 октомври  в зала „Триадица”, се проведе „Октомврийски фестивал по баскетбол” за малките момичета и момчета от детските градини. Фестивалът беше организиран от Столичната община, съвместно със Спортен клуб „Овергаз” и със съдействието на Националния комитет по минибаскетбол и катедра “Баскетбол, волейбол и хандбал” към НСА.
 
Бате Енчо даде старт на баскетболните игри. 56 деца от осем детски градини в районите Триадица, Красна поляна, Красно село и детската градина „Слънчево зайче” от образователния проект на „Овергаз” играха, забавляваха си и изпълниха с настроение и усмивки препълнената с родители и учители зала.
 
Малките мажоретки от детска градина „Звънче”, район Триадица, се погрижиха забавлението да не спира и през паузите.
 
Официални гости на детския празник бяха Йорданка Фандъкова -  заместник-кмет на Столичната община, Пламен Дончев – заместник изпълнителен директор на „Овергаз Холдинг”, първият български състезател в NBA Георги Глушков.
 
Всички малчугани бяха наградени от СК „Овергаз” с топки, екипи и тениски, а детските градини получиха пъзели и конструктори.
 

Столичната община предостави специална награда – баскетболни кошове, за да могат бъдещите шампиони да продължат тренировките.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи