Ивайло Христов: Много важна победа за нас


Ивайло Христов: Много важна победа за нас
Ивайло Христов (Тони 7)
26-10-2008 00:41

Старши треньорът на Тони 7 Ивайло Христов бе особено щастлив от победата на своя тим над НСА като гост в София. Вчера в залата на академията момичетата от Сливен изиграха един безупречен мач и спечелиха със 70-65. Ето какво каза той за читателите на BulgarianBasket.com:
„Отначало се стъписахме, все пак бяхме гости и позволихме на съперника да поведе в резултата. Пътувахме в деня на мача и ни трябваше време да влезем в ритъм. После изравнихме играта, а след кош на Гергана Колева дори поведохме преди почивката. След това контролирахме срещата и заслужено спечелихме. Момичетата изпълниха указанията на 100 % и за разлика от друг път си повярваха, че това, което правим на тренировки ще даде резултат.
За нас тази победа е много важна, тъй като след двете поредни загуби баскетболистките бяха с понижено самочувствие. Сега мисля, че го възвърнахме, всички момичета играха за собственото си име, но и за отбора. Прави страхотно впечатление играта на капитана на отбора Гергана Колева, на опитната Марина Илиева, както и на всички „бебета” на Тони 7, които бяха страхотни в тази среща. Отлично се включи Вики Стойчева, както и Мария Байчева, Радостина Рашева и Цветелина Стойчева.
Радва ме факта, че идват много хора след нашите мачове и ни поздравяват за това, че играем добър баскетбол. Тази победа я посвещаваме на всички хора около нас, близки и роднини, които ни подкрепят във всяко едно начинание.”

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи