Александър Груев с контузия от мача с ЦСКА


Александър Груев с контузия от мача с ЦСКА
Груев се контузи в събота
03-11-2008 12:16

Капитанът на Рилски спортист Александър Груев получи контузия на мача от последния кръг на Националната Баскетболна Лига в Самоков срещу ЦСКА. Самоковските баскетболисти победиха с 93-81, но Груев извади лакът и ще трябва да паузира за известно време. В борба за една топка с единият от нигреийските състезатели на ЦСКА, баскетболистът на Рилски спортист обръща лакътя на дясната си ръка и напуска терена.
 
„Намирам се в Пирогов, за да направя снимка на контузеното място. Не мога да кажа точно какво е положението към момента, но след като направя магнитен резонанс ще трябва специалисти да се произнесат. Оттока от лакътя до китката е все още голям. Движа ръката си, но не мога да я опъна изцяло”, каза за BulgarianBasket.com Груев.
 
В досегашните си 6 мача за Рилски спортист през този сезон (2 в Балканската лига и 4 в Националната Лига) Груев прави по 7.7 точки, 2.7 асистенции и 2.3 борби за 24 минути и половина игра. Той стартира в схемата на Александър Тодоров във всичките официални срещи този сезон.
 
Рилски спортист приема Левски в пореден мач от Еврохолд Балканската лига в сряда, докато в събота гостува на Евроинс Черно море във Варна в НБЛ.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи