Пак спрягат Пини за ПАОК


Пак спрягат Пини за ПАОК
Гершон с мениджъра Димитрис Бурас
04-11-2008 18:04 | Gong.bg

Името на националния ни треньор по баскетбол Пини Гершон остава актуално в Гърция, казва Gong.bg. Поредният повод е уволнението на наставника на ПАОК Аргирис Педулакис късно снощи, а местните медии веднага наредиха израелския специалист сред евентуалните кандидати за негов заместник.
 
Гершон, който продължава да живее в Атина, въпреки раздялата си с бившия си клуб Олимпиакос, бе спряган за треньорския пост в солунския тим още през лятото. Като варианти за освободената позиция се споменават още Фотис Кацикарис, който напусна Памеса Валенсия и Ненад Маркович.

ПАОК, където играе американецът с български паспорт Кейзъл Уесън е на 10-то място в гръцкото първенство с едва една победа от 4 мача до момента. От ръководството на отбора не крият амбициите си да привлекат баскетболиста Дамир Мулаомерович в състава, а друго голямо име в Европа Деян Томашевич може да напусне.
 
Клубът от Солун претърпя сериозни сътресения през лятото, когато едва се спаси от фалит, а на президентския пост застана Димитрис Дросос.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи