Евтимов в Левски до 2009-а?


Евтимов в Левски до 2009-а?
Евтимов може да остане в Левски до кра на сезона
05-11-2008 12:45 | Меридиан Мач

Васил Евтимов по всяка вероятност ще остане в Левски до края на настоящата година, информира спортния всекидневник "Меридиан Мач". Българинът с френски паспорт, който е силно желан от националния селекционер Пини Гершон за европейското първенство в Полша догодина, не успя да си уреди силен тим в чужбина. Той и неговите мениджъри изчакват изгодна оферта от по-силните европейски отбори, а дотогава Евтимов ще продължи да носи екипа на „сините“.
 
„По всяка вероятност той ще бъде при нас до декември. По това време по-големите клубове освобождават някои от играчите, от които не са доволни, и ще се отвори шанс за Васко да подпише. Неговият малшанс обаче е късмет за нас, защото той наистина е страхотен играч и трябва да се възползваме максимално от качествата му“, коментира наставникът на Левски Тити Папазов.
 
Евтимов ще изиграе поредния си мач за „сините“ днес от 17,15 часа срещу Рилски спортист в Балканската лига. Двубоят се очаква с голям интерес, тъй като Левски е с едно поражение, а Рилецо е с победа и загуба и мачът е от ключова важност и за двата тима и амбициите им да продължат в следващата фаза.

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи