Бане Прелевич: Решението бе взаимно


Бане Прелевич: Решението бе взаимно
Бане Прелевич
05-11-2008 22:22 | Gong.bg

Спортният директор на баскетболния ЦСКА Бане Прелевич заяви пред Гонг, че решението за раздяла с треньора Росен Барчовски е било взаимно.
 
„Това беше решение на двете страни и причините остават между двете страни. Няма нищо лично. Всъщност не се знае, може в бъдеще клубът да има възможност да работи отново с Росен”, коментира Прелевич и на повторно запитване за причините каза:
„Да, това е решение на двете страни. Подробности не мога да ви кажа. В този момент нямаме заместник. Помощник-треньорът Ивайло Желев ще води мача в петък, а за в бъдеще ще видим.”
 
Прелевич, който заедно с президента на клуба Георгиос Стерянопулос управлява „червените” отговори на въпрос дали проблемите между ръководството и наставника Барчовски са били толкова сериозни, че да се стигне до уволнение:
„Никога не е имало проблем между нас. Това беше професионален въпрос и решение на двете страни, както казах. Вижте, когато дойде края на едно сътрудничество и двете страни вземат решение, нека да не влизаме в детайли. Подробностите остават между хората. Това е промяната, която клубът прави. В петък начело ще е помощник-треньорът, а в бъдеще не знаем още.”

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи