Филип Виденов играе за Гранада, остава без точка


Филип Виденов играе за Гранада, остава без точка
Виденов между двама съперници (сн. EFE)
08-11-2008 09:29

Българският национал Филип Виденов игра 10 минути при загубата на своя тим Гранада в испанската АСВ от Памеса Валенсия със 66-83. Срещата бе първа от седмия кръг на този най-силен шампионат на стария континент. Отборът на Виденов загуби четввъртата и последна част от мача с 13-27 и на практика таз силна игра на домакините реши изхода от двубоя в тяхна полза.
 
Виденов стреля само веднъж от далечно разстояние, но не успя да се разпише. Неговият съотборник Владо Шчепанович вкара 17 точки, а американецът Джими Хънтър добави 16.
 
За домакините от Валенсия други двама чужденци бяха най-добри на терена в Пабелон Фуенте Сан Луис. Рубен Дъглас вкара 3 тройки и общо 23 точки, а Коста Перович завърши с 19.
 
Победата изкачи Памеса Валенсия на седмо място в класирането на АСВ, а Гранада е две места по-надолу – на девето. И двата отбора обаче имат по среща повече от останалите. Най-интересната среща от този кръг ще бъде между ДКВ Ховентут и Реал Мадрид в Бадалона тази вечер. Калоян Иванов и неговия Виве Менорка гостуват утре на обяд на Фуенлабрада.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи