Росен Барчовски: Стерянопулос ме обвини, че няма пари... по мейла


Росен Барчовски: Стерянопулос ме обвини, че няма пари... по мейла
Един от последните тайм аути на Барчовски в ЦСКА
11-11-2008 14:28 | Sport1bg.net

Бившият наставник на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски даде пресконференция днес по повод своето уволнение, по време на която той посочи и част от причините за разрухата в "червения" клуб. 
 
"Напрежението между нас не е отвчера, а е отдавна. Той (Стерянопулос) поиска да му дам целия клуб, 100% от акциите. До началото на януари бях и мениджър и треньор и криво-ляво се справяхме. През февруари обаче спря плащането на заплатите и през март започнаха скандалите. Всичко тръгна от една публикация в медиите, за чиято поява бях обвинен. Започна гонене на играчи. Не се плащаше на треньорите и играчите, най-вече на по-опитните състезатели в отбора. Започнахме да си общуваме със Стерянопулос по мейла и получих от него едно писмо, съдържащо обвинение към мен, че не съм намерил пари за клуба, както и други нападки към мен", сподели изхвърленият от ЦСКА наставник.

Барчовски разкри и своята версия за напускането на бившия гард на ЦСКА Людмил Хаджисотиров - Удо. "Написах на Стерянопулос писмо, в което се обявих категорично против изгонването на Удо, заради това, че е изнесъл вътрешна информация в пресата. Наистина Удо може би не е трябвало да го прави, но той беше основен играч за нас и аз поканих Стерянопулос и Прелевич да обсъдим ситуацията с идеята да се направи всичко възможно Удо да остане. Прелевич ми каза, че ще има такава среща, но вместо това излезе информация, че играчът е освободен от клуба", обясни още Барчовски, цитиран от sport1bg.net.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи