Кевин Крюгър регистриран, остава само разрешението му за работа


Кевин Крюгър регистриран, остава само разрешението му за работа
Кевин Крюгър
12-11-2008 19:21

Кевин Крюгър, новият гард на Лукойл Академик бе успешно картотекриан в Българската Федерация по Баскетбол. Днес в баскет-централата бяха представени всички нужни документи по неговата регистрация с изключение на един единствен такъв – разрешение за работа. От лагера на „студентите” се надяват това да се случи до петък, когато е следващия мач на отбора срещу Левски в София. За целта е нужен само документа от Агенцията по заетостта, който ще даде право на Крюгър да упражнява професията си.
 
25-годишният Крюгър вече втори ден е в страната и тренира с шампионите на България. е най-новият баскетболист в шампиона Лукойл Академик. За последно той се е съзтезавал за Юта Флаш в D-лигата, втората по сила такава в Щатите след НБА. Именно от D-лигата в БФБ са получили LOC (Letter Of Clearance) – един от документите, необходими за право на участие при смяна на клубна принадлежност между две различни страни.
 
Срещата между първия и втория във временното класиране е в петък в зала „Христо Ботев” в София с начален час 17.45. Очаква се на дербито специално да пристигне националния селекционер Пини Гершон.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи