Майкъл Ърл готов за игра, завръща се срещу Сливен


Майкъл Ърл готов за игра, завръща се срещу Сливен
Майкъл Ърл е възстановен
13-11-2008 20:21

Крилото на Евроинс Черно море Майкъл Ърл ще играе в следващата домакинска среща на отбора си със Сливен. В събота „моряците” излизат в поредния си мач от Националната Баскетболна Лига, а настроението в техния лагер е повишено заради двете последователни победи в този шампионат.
 
„Ърл ще играе в мача в събота, той тренира много добре тази седмица и съм изключително доволен от старанието му в тренировките. Започва да навлиза във форма, което много ме радва, а и няма за кога повече да го пазим. Трябва да влиза колкото се може по-бързо в игра, защото ни чакат трудни мачове другата седмица,” заяви наставникът Даниел Димитров за BulgarianBasket.com. „Всички останали са здрави и се готвят за срещата със Сливен.”
 
Здравословни проблеми извадиха Ърл от игра за известно време след като той бе въвлечен в скандал пред дискотека във Варна. Вече става точно месец от инцидента, но американецът е вече готов отново да се завърне на терена. Евроинс Черно море дели 2-4 място с отборите на Левски и Спартак Плевен с по 3 победи от 5 мача досега в НБЛ. От тези срещи Ърл игра само в една от тях - срещу ЦСКА в първия кръг, когато Черно море победи с 83-72.
 

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи