До седмица осъждат ЦСКА-Интерлоджик


До седмица осъждат ЦСКА-Интерлоджик
Отборът на ЦСКА тепърва ще има проблеми
17-11-2008 13:57 | Меридиан Мач

Ръководството на ЦСКА-Интерлоджик го очаква тежка седмица, казва в днешния си брой Меридиан Мач. Очаква се най-късно до петък да стане ясно решението на съда относно исковете на Людмил Хаджисотиров, Георги Давидов и Тони Дечев. Тримата заведоха дела срещу „червените“ за неизплатени суми по договорите им. Според предварителните прогнози, решението ще бъде положително за двамата състезатели и настоящия помощник треньор на Левски. Както е известно, босът на „армейците“ Георгиус Стерианополус и неговата дясна ръка - Бане Прелевич не са се явявали на заседанията в съдебната зала и липсата им ще допринесе допълнително за взимане на решение срещу тях.
 
В същото време, четвъртият човек, който заведе дело срещу ръководството на ЦСКА-Интерлоджик - Росен Барчовски бе назначен за старши треньор на Дунав 2007. Русенци, които играят във втора дивизия, подадоха ръка на бившия наставник на „червените“ само седмица, след като той бе освободен от тима. Вчера Барчовски присъства като зрител на мача със Славия.
 
„Ники Господинов, който досега бе треньор, ще ми помага. Получих предложение от Русе и го приех. Уговорката ни е, че ще изпълнявам функцията на старши треньор, но ако имам изгодно предложение от чужбина ще мога веднага да замина“, разкри Барчовски вчера пред BulgarianBasket.com, а първата му среща начело на Дунав 2007 ще бъде срещу Балкан на Георги Младенов на 23 ноември в Ботевград.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи