Тити Папазов: Заслужена победа за съперника, имаха ден


Тити Папазов: Заслужена победа за съперника, имаха ден
Папазов не остана доволен (сн. Sofia Photo Agency)
18-11-2008 21:13 | Gong.bg

Старши треньорът на мъжкия баскетболен отбор на Левски Тити Папазов бе доста ядосан след загубата от македонския Работнички за Балканската лига и отправи сериозни критики към своите играчи.
 
„Отдавна не са вкарали толкова малко. Играхме много слабо. Единствено се представихме добре само в третата част, когато много бързо свалихме разликата и много рано дойде равния резултат. Имам хора, които нямат абсолютно никаква тактическа грамотност. Някой ме обвиняват, че Ники Върбанов не играе. Днес имаше уникалната възможност да смачка един полукуц и не успя. За мен абсолютно заслужено съперникът победи, защото имаше ден”, каза Папазов за Гонг.
 
„Ники Върбанов го вкарвам от пейката, за да направи фаул, а той получава тройка. За мен е безотговорно поведението на Торо. Аз му казах, че другите играчи са живели в новата демокрация и не са ходили на училище, но той е ходил и трябва да осмисля някои неща”, добави наставникът на Левски. „Той е нашата база. Ние не заслужавахме днес да победим. Те, ако мислят, че победата срещу Лукойл ще я разказват цял живот. За някои от тях може да е много сладка и да им остане за цял живот в съзнанието, но тя свърши на 14-и ноември, а оттогава минаха три дни”, завърши Папазов.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи